Nyheder

Nyheder 2012
Nyheder 2011
Nyheder 2010

Nyheder 2009
Nyheder 2008

2013

Tre generationer

Juleaften gik vi tur i Bernstoffsparken i København med tre generationer af vort opdræt: Trompeterbakkens Elvira, Trompeterbakkens Sammy og Trompeterbakkens Willow.

Pokal til Henning & Trompeterbakkens Vippippi

Den 9. november vandt Trompeterbakkens Vippippi & Henning Rohde pokalen i hvalpemotivation ved DCH i Toftlund. Til lykke.


Trompeterbakkens Sammy har fået hvalpe

Den 15. oktober fødte Trompeterbakkens Sammy 8 sunde og raske hvalpe. Alle har det godt.

Nye billeder af hvalpene.

For yderligere oplysninger se Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Grace 4. vinder

På A-prøve afholdt den 2. november i Borreby blev Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup 4. vinder.

Prøven blev vundet af Thirsgaards Lovis & Boye Rasmussen.

Ifølge dommerne var standarden ikke høj nok til at uddele ck og certifikat.


Hvalpetræf den 29. september

Søndag den 29. september havde 3 af vore hvalpekøbere tid til at komme forbi og træne på vor matrikel.

Vi var meget imponeret over den gode kontakt, der var mellem hvalp og fører. Vi kunne træne lineføring, gå fri ved fod, sit, bli' og hjemkald. Alle ejerne fik megen ros. Desuden arbejdede vi med, at hvalpene skulle forholde sig i ro, selvom der blev smidt med bold og andre genstande. Det vænnede de sig hurtigt til.


Hvalpetræf den 25. august

Søndag den 25. august fik vi besøg af 5 af vore hvalpekøbere. Det var dejligt at se både hvalpene og deres ejere igen. Ligeledes var det en fornøjelse at konstatere, at alle hvalpene havde det godt, og at ejerne havde været rigtig gode til at socialisere hvalpene. Alle havde mod på livet. Desuden var det skønt at overservere, at førerne var gode til at udveksle erfaringer og forslag til øvelser.


1. præmie til Trompeterbakkens Scott & Svend Hansen

På den officielle B-prøve afholdt den 24. august på Sjælland opnåede Trompeterbakkens Scott & Svend Hansen en 1. præmie. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøver og working tests. Til lykke.


2. vinder i begynderklasse - Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich

På officiel working test afholdt den 10. august i Tjekkiet opnåede Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich 90 point ud af 100 mulige i begynderklassen. Med dette resultat blev de nr. 2. Testen blev vundet af Watergreen Joker & M Incedi med 91 point. Til lykke


2 x 1. præmie til Trompeterbakkens Soya og Ruddi Hansen

På B-prøve afholdt den 3. august på Fyn og 10. august i Østjylland opnåede Trompeterbakkens Soya & Ruddi Hansen en 1. præmie i åben klasse. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på A-prøver og vinderklasse på B-prøver og working tests. Til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Ryan & Lars Gaarde Hansen

På den officielle B-prøve afholdt den 25. maj i Hønning opnåede Trompeterbakkens Ryan & Lars Gaarde Hansen en 1. præmie i åben klasse. De er nu kvalificeret til at stille på åben a. Til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Soya & Ruddi Hansen

På den officielle B-prøve afholdt den 4. maj i Midtjylland opnåede Trompeterbakkens Soya & Ruddi Hansen en 1. præmie i begynderklassen. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse. Til lykke.


3. vinder i begynderklasse - Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich

På den officielle working test afholdt den 27. april i Tjekkiet blev Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich 3. vinder. Testen blev vundet af Bally Brittany Dashby & Eva Dragolovova. Til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Sako & Gjermund Eggen

På den officielle B-prøve afholdt den 20. april i Norge opnåede Trompeterbakkens Sako & Gjormund Eggen en 1. præmie i åben klasse. Til lykke.


3. vinder i begynderklasse - Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich

På den officielle working test afholdt i Ungarn den 20./21. april stillede Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich op i begynderklassen. De opnåede 70 points ud af 80 mulige og blev placeret som nr. 3. Til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Tyra og Birgit Bie Rasmussen

På B-prøven den 21. april i Østjylland opnåede Trompeterbakkesn Tyra og Birgit Bie Rasmussen en 1. præmie i åben klasse. De er nu kvalificeret til at stille i vinderklassen på B-prøver. Til lykke.


Officiel B-prøve den 14. april i region Fyn

Trompeterbakkens Sammy og Marianne Ankjær opnåede en 1. præmie i begynderklassen. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøver.

Trompeterbakkens Tyra og Birgit Bie Rasmussen opnåede en 1. præmie i åben klasse. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på A-prøver. Stort til lykke.


Officiel working test den 13. april i region Centrum

Trompeterbakkens Tyra og Birgit Bie Rasmussen blev 5. vinder i åben klasse. Til lykke.

Trompeterbakkens Grace og Thorleif Rigenstrup bestod vinderklassen, som blev vundet af Lærkereden's Jackie og Hans Ove Kock. Til lykke.


Labradors officielle prøve den 6. april i Skive

Trompeterbakkens Pippi og Thorleif Rigenstrup bestod kvalifikationsprøven.

Trompeterbakkens Sammy og Marianne Ankjær fik en 1. præmie i begynderklassen.


Trompeterbakkens Teddy succes på working test

Den 9. marts deltog Trompeterbakkens Teddy og Tibor Pittich på en officiel working test i Ungarn. De opnåede 78 point ud af 80 mulige og blev 2. vinder i den klasse, de stillede op i. Til lykke.

Nedenfor Teddy og Tibor (2. til venstre) sammen med vinderen Brookbank Butterfly & Garai Láscó og dommerne Colin Pelham & Barry Taylor.

 

Den 6. oktober 2012 deltog de ligeledes i en officiel working test i Tjekiet. Her opnåede de 74 point ud af 80 mulige og blev 4. vinder. Til lykke.


Øjenlysning i orden - 3 af vore hunde

Den 9. februar fik vi øjenlyst tre af vore hunde ved den kollektive øjenlysning, der blev afholdt i vort område. Alle tre hunde blev øjenlyst uden anmærkninger, dvs. Trompeterbakkens Katrine, Trompeterbakkens Sammy og Ardnapondra Tanya.


3. vinder til Trompeterbakkens Grace

Ved A-prøve afholdt den 5. januar 2013 i Tonsbjerg blev Trompeterbakkens 3. vinder. Prøven blev vundet af Stenhøjgårds Bonnie. Til lykke.

Grace mangler kun at få certifikat på en vinder A-prøve for at blive jagtchampion. I prøvesæsonen 2012/13 havde hun ikke held i lodtrækningen. Vi håber, at hun i prøvesæsonen 2013/14 får mere held i lodtrækningen, så hun kommer til at deltage i flere prøver og opnå den det sidste certifikat.