Nyheder

Nyheder 2013

Nyheder 2012
Nyheder 2011
Nyheder 2010

Nyheder 2009
Nyheder 2008

2018

Trompeterbakkens Youko er blevet parret - hvalpe i januar

Trompeterbakkens Youko er kommet i løbetid og er blevet parret.

Vi forventer hvalpe i begyndelsen af januar.

For yderligere oplysninger om dette kuld klik på hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Cino består brugsprøve

Den 2. september bestod Trompeterbakkens Cino og Palle Nygaard DRK's brugsprøve. De blev også dagens bedste. Stort til lykke. De er nu kvalificeret til at stille på B-prøver og working tests i begynderklasse.


Trompeterbakkens Carla består brugsprøve

Den 2. juli bestod Trompeterbakkens Carla og Thorleif Rigenstrup DRK's brugsprøve. De er nu kvalificeret til at stille på B-prøver og working tests i begynderklasse.


Reedrunner's Iris består brugsprøve

Den 26. maj bestod Reedrunner's Iris og Marianne Ankjær DRK's brugsprøve. De er nu kvalificeret til at stille på B-prøver og working tests i begynderklasse.


Trompeterbakkens Grace ikke længere iblandt os

Den 24. maj måtte vi desværre tage afsked med Grace. Hun vil blive savnet.


HD- og albueresultater

Trompeterbakkens Carla har B hofter og 0 på albuer.

Reedrunner's Iris har A hofter og 0 på albuer.


Sammy har født

Den 11. januar fødte Sammy 7 sunde og raske hvalpe: 1 gul han, 2 sorte hanner, 1 gul tæve, 3 sorte tæver.

2017

Sammy er blevet parret

Trompeterbakkens Sammy er kommet i løbetid og er blevet parret.

Vi forventer hvalpe i begyndelsen af januar.


1. præmie til Trompeterbakkens Zoffy

På B-prøve den 23. september i Ribe fik Trompeterbakkens Zoffy og Marianne Ankjær en 1. præmie i begynderklassen. Nu er de kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøve og working test.


4. vinder - Trompeterbakkens Soya

På officiel working test den 20. august i Gram blev Trompeterbakkens Soya og Ruddi Hansen 4. vinder i vinderklassen. Til lykke.


Bestået - Trompeterbakkens Willow

På officiel working test den 19. august i Gram bestod Trompeterbakkens Willow og Thorleif Rigenstrup i åben klasse.


1. præmie til Trompeterbakkens Wyndee

På B-prøve den 6. august i Hobro fik Trompeterbakkens Wyndee og Stine Hansen en 1. præmie i begynderklassen. Til lykke. Nu er de kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøve og working test.


1. præmie til Trompeterbakkens Valde

På B-prøve den 22. juli i Vigsø fik Trompeterbakkens Valde og Sten Hansen en 1. præmie i åben klasse. Til lykke.


Hvalpetræf

Søndag den 11. juni havde vi inviteret til hvalpetræf. Det var dejligt at se hvalpene igen. De trives hos deres nye familier.


Trompeterbakkens Zoffy 4. vinder på WT

Ved sin debut på officielle working tests i begynderklasse den 5. juni i Nordjylland blev Trompeterbakkens Zoffy og Marianne Ankjær 4. vinder.

De placerede på WT i begynderklasse var følgende:


Begynderklasse f.v.:
1. WT Abellabbens Power Tino, Labrador Retriever (Labdom Pochard - Abellabbens Jessie) O: Annette Abel, Peter Abel, Ejer og fører: Jens Jørgensen
2. WT Erling Schaeffer med Batmoors' Downtown Ivy, Labrador Retriever (Ballylaffin Bailey Of Rockenhart - Batmoors' Chasing Kate)Opdr. Thomas Plamboeck, Iben Pytlick. Ejer og fører Erling Schaeffer
3. WT Kappelhøjen's Gudinde Theia, Labrador Retriever (DKBRCH DKWTCH NOJCH SEJCH NORDBRCH Lærkereden's Sejer - Kappelhøjen's Shakira) O: Tony Nielsen, Anni Holm Nielsen, Ejer og fører: Bo Johansen
4. WT Trompeterbakkens Zoffy, Labrador Retriever (Bjoljahnchief - Trompeterbakkens Sammy), opdr., ejer og fører Marianne Ankjær
5. WT Møgelholts Sound Of Bubo Bubo Labrador Retriever (Broadlaw Dirk - Nuthatch Blue Sky Pipa) Opdr.: Luise Linnemann Rasmussen, ejer og fører Ole Kjeldgaard Jensen

Ny hund på vor matrikel

Onsdag den 10. maj fløj Thorleif til Helsinki for at hente vor nye hund, Reedrunners Iris. Iris er opdrættet af Paulina Ahola, som for syv år siden købte Trompeterbakkens Penny af os. Iris er efter Penny og Levenghyl Ring of Fire.

Turen gik godt. Iris og Thorleif kunne lide hinanden fra første øjeblik. Og Iris var meget populær i lufthavnen og flyveren. Det er imponerende, hvad en lille 8 ugers gammel hvalp kan præsenteres for.

Thorleif var glad for igen at møde Penny, som meget ligner vor gamle tæve Benholm Evie, som er stammor til de hunde, vi arbejder med.

Nedenfor er et billede af Paulina med Iris i favnen. Ved siden af Paulina står Trompeterbakkens Penny (gul) og Levenghyl Ring of Fire.


4. vinder WT - Trompeterbakkens Wyndee og Stine Hansen

Den 23. april i Ørum bestod Trompeterbakkens Wyndee, kaldet Mynthe, og Stine Hansen WT prøven i åben klasse. De blev også 4. vinder. Det var første gang, de stillede i åben klasse på en officiel WT. Stort til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Willow

På B-prøve afholdt den 17. april i Østjylland fik Trompeterbakkens Willow og Thorleif Rigenstrup en 1. præmie i begynderklassen. Nu er Willow kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøver og working tests.


Øjenlysning - alt ok

Den 14. januar fik vi øjenlyst Trompeterbakkens Sammy, Trompeterbakkens Youko og Trompeterbakkens Zoffy, da det er et krav, hvis de skal parres og hvalpene have en DKK stamtavle. Alle tre hunde var ok; der var ingen anmærkninger.

2016


Excellent og reserve cacit til Tibor og Teddy

Den 4. december opnåede Tibor og Trompeterbakkens Teddy excellent og 2. vinder med reserve cacit på open stake prøve afholdt i Ungarn. Til lykke.


Hvalpetræf den 1. oktober

Lørdag den 1. oktober afholdt vi hvalpetræf nr. 2 for B-kuldet. 2 hvalpe genså hinanden. Og der var gensynsglæde.

Vi arbejdede med forskellige samarbejds- og kontaktøvelser, og begge hvalpe var meget dygtige.

Fra de øvrige hvalpeejere hører vi kun godt om hvalpenes udvikling og opførsel.


Dyrt møde med pindsvin

Denne beretning for at advare mod at lade din hund tage pindsvin.

For nylig havde en af vore hunde held til at tage et pindsvin i munden. Efter megen overtalelse fik vi pindsvinet ud af munden på hunden.

Nogle dage efter konstaterede vi en bule på hundens hals. Vi så ingen sammenhæng med pindsvinet. Vi troede, at den var blevet stukket af en hveps i forbindelse med, at den havde spist et nedfaldsæble, som er i høj kurs i vor hundeflok i denne tid.

Bulen voksede og voksede og var efter nogle dage på størrelse med en lille håndbold. Hunden var glad og frejdig og spiste gladeligt sin mad.

Som følge af bulens størrelse var vi ikke i tvivl om, at det var nødvendigt at besøge vor dyrlæge. Han kunne konstatere, at bulen var en buld, som skulle fjernes ved en operation, hvor hunden var under fuld bedøvelse. Hvis den ikke blev opereret, kunne det have fatale konsekvenser for hunden, da både luftrør og spiserør kunne blive blokkeret. Ifølge ham kunne bulen være et resultat af et møde med en hugorm. Vi var sikre på, at hunden ikke havde været i kontakt med en hugorm. Det var først ved det efterfølgende kontrolbesøg hos dyrlægen, vi kom i tanke om pindsvinet. Og dyrlægen kunne så oplyse, at en pig havde været nede i halsen på hunden og lavet skade.

Mødet med pindsvinet endte heldigvis godt. Men det kunne have gået gruelig galt.


Hvalpetræf

Lørdag den 10. september havde vi hvalpetræf for B-kuldet. Jyderne mødte talstærkt op. Det var herligt at se hvalpene igen. For hvalpene var det en udfordring at skulle fokusere på deres fører samtidig med, at de gode hundevenner var der.

Vi havde nogle hyggelige timer sammen.

Alle hvalpene stortrives i deres nye hjem.


Trompeterbakkens Zoffy perfekt på hofter og albuer

Vi har fået fotograferet Trompeterbakkens Zoffy på hofter og albuer. Billederne er vurderet til A på hofter og 0 på albuer. Vi er meget glade.


Trompeterbakkens Sammy har fået hvalpe

Den 15. juni fødte Trompeterbakkens Sammy 3 sorte tæver og 3 sorte hanner.

For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Zoffy bestået brugsprøve

Den 5. maj bestod Trompeterbakkens Zoffy & Marianne Ankjær brugsprøve.

De er nu kvalificeret til at stille på officielle prøver i begynderklasse, når Zoffe er 1 år gammel.

 


Trompeterbakkens Vippippi nr. 2 ved DM

Ved DM i det nordiske program i DCH, som i år blev afholdt i Skanderborg, blev Trompeterbakkens Vippippi & Henning Rohde nr. 2. Vippippi var netop fyldt 3 år.

De er nu udtaget til at være med på det danske hold, som til september skal dyste ved det nordiske mesterskab, som afholdes i Norge.

Stort til lykke.


Trompeterbakkens Penny deltager i Skinner's Cup på det finske hold

Trompeterbakkens Penny, kaldet Alice, og Pauliina Ahola er med på det finske hold, der skal konkurrere i den såkaldte Skinner's Cup i England i maj. Af mange hundefolk betragtes Skinner's Cup som det officielle verdensmesterskab for hold. Vi ønsker knæk og bræk.


Trompeterbakkens Teddy vandt mock trial

Den 18. marts på en mock trial afholdt i Tjekkiet fik Trompeterbakkens Teddy & Tibor Pittich excellent og vandt prøven. Til lykke.

 


Trompeterbakkens Willow har født

Den 14. februar fødte Willow 1 sort hanhvalp.

2015

 

Trompeterbakkens Willow er blevet parret

Trompeterbakkens Willow er kommet i løbetid og er blevet parret.

Vi forenter hvalpe medio februar.

For yderligere oplysninger om denne parring klik hvalpe ovenfor.


Hvalpetræf den 8. november

Den 8. november var tre hvalpe og deres ejere til hvalpetræf. Det var dejligt at se hvalpene igen. De vokser og stortrives i deres nye hjem. Stor var gensynsglæden hvalpene imellem.


Trompeterbakkens Teddy - 1. vinder wt Tjekkiet

På officiel working test afholdt i Tjekkiet i september vandt Trompeterbakkens Teddy i den såkaldte open class, som svarer til vor vinderklasse. Til lykke.


Trompeterbakkens Youko perfekt på hofter og albuer

Trompeterbakkens Youko er blevet fotograferet på hofter og albuer. Status på hofter er A; status på albuer er 0.


Trompeterbakkens Elvira ikke længere blandt os

Den 21. september blev Elvira aflivet.

Efter en kort periode, hvor hun ikke ønskede at spise eller løbe mere, var hendes liv ikke længere værdigt. Hun blev 12 år. Hun vil blive savnet.


Trompeterbakkens Soya bestået vinderklasse - workingtest

Den 19. og 20. september deltog Trompeterbakkens Soya i workingtest. Hun bestod begge dage.


Trompeterbakkens Sammy har født

Trompeterbakkens Sammy har et kuld på 7: 4 sorte hanner og 3 sorte tæver.

For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Sammy er drægtig

Trompeterbakkens Sammy er blevet parret med Bjoljahn Chief.

Vi er nu sikre på, at hun er drægtig, og vi får hvalpe omkring den 15. august.

For yderligere oplysninger om dette kuld klik hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Willow bestået brugsprøve

Den 25. april bestod Trompeterbakkens Willow & Marianne Ankjær brugsprøve.

Fotograf: Anne Iversen


Trompeterbakkens Sammy bestået kvalifikationsprøve

Den 11. april bestod Trompeterbakkens Sammy DRK's kvalifikationsprøve. Dvs. at hun lever op til standarden for labrador på eksteriørsiden, og at hun kan gå pænt i snor, gå pænt fri ved fod, hente markederede fugle på vand og land og afsøge et område tilfredsstillende.


Trompeterbakkens Sammy 1. præmie åben klasse B - bedste hund

Den 4. april på B-prøve på Fyn opnånede Trompeterbakkens Sammy & Marianne Ankjær en 1. præmie i åben klasse. De blev også dagens bedste hund i denne klasse ud af 29.

Trompeterbakkens Sammy er nu kvalificeret til at stille i vinderklasse på B-prøver og workingtests.


Trompeterbakkens Sammy 1. præmie åben klasse B

Den 2. april på B-prøve i Midtjylland opnåede Trompeterbakkens Sammy & Marianne Ankjær en 1. præmie i åben klasse. 3 hunde ud af 12 opnåede denne præmiering.


Trompeterbakkens Katrine fik ingen hvalpe

Selvom Katrine blev parret, fik hun ingen hvalpe.


2014

Trompeterbakkens Katrine er kommet i løbetid og vil blive parret

Katrine er kommet i løbetid og vil blive parret med Leadburn Donald. Vi forventer hvalpe ultimo februar.


Trompeterbakkens Wyndee bestået brugsprøve

Den 7. december bestod Trompeterbakkens Wyndee, kaldet Mynthe, & Stine Hansen brugsprøve. Flot.


Trompeterbakkens Soya 1. præmie åben A

På prøven afholdt den 25. november opnåede Tromperbakkens Soya & Ruddi Hansen en 1. præmie.

De er nu kvalificeret til at stille i vinderklasse på A- og B-prøver samt workingtests. Til lykke


Valde, Wicky, Willow testet

Trompeterbakkens Valde har O på albuer, A på hofter og fri for SD2.

Trompeterbakkens Wicky har 0 på albuer, A på hofter.

Tropeterbakkens Willow har 0 på albuer, B på hofter.

Som opdrætter er vi meget tilfreds med disse resultater.


Trompeterbakkens Sammy har født 1 gul hvalp

Den 25. september fødte Sammy en gul hvalp.


Trompeterbakkens Vicka 1. vinder ved WT i begynderklassen

Ved Trompeterbakkens Vicka og Kristian Spodsbergs debut på officielle workingtests opnåede de 114 point ud af 120 mulige og blev 1. vinder i begynderklassen ved den WT, der blev afholdt i Region Sydjylland den 20. september. Stort til lykke.


Trompeterbakkens Icabana Mimmi bronze ved NM

Ved nordisk mesterskab, der blev afholdt i Finland, opnåede Trompeterbakkens Icabana Mimmi og Henning Rohde en flot bronzepræmie. Stort tillykke. Læs mere på www.mimmi.dk.


Trompeterbakkens Penny perfekt HD- og albuestatus

Trompeterbakkens Penny - kaldet Alice - har AA på hoftere og 00 på albuerne. Det er vi meget glade for.


Trompeterbakkens Valde 1. præmie begynderklasse

På B-prøve den 9. august i Østjylland opnåede Trompeterbakkens Valde og Sten Hansen en 1. præmie i begynderklassen. Til lykke.


Trompeterbakkens Sammy er drægtig

Sammy er blevet parret med Swaine Nidian. Vi er nu sikre på, at hun er drægtig. Vi forventer, at Sammy føder i slutningen af september. For yderligere oplysninger om denne parring klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Vicka - 1. præmie B-prøve

Lørdag den 2. august opnåede Trompeterbakkens Vicka og Kristian Spodsberg en 1. præmie i begynderklassen ved B-prøve på Fyn. Til lykke.


IWT 2014

I den første weekend af juli afholdes IWT i Danmark. Vi er priviligeret, fordi vi skal hjælpe på prøven begge dage. Vi glæder os til at se godt hundearbejde og møde mange af de retriever-folk fra andre lande, som vi har lært at kende gennem vor egen deltagelse i bl.a. IWT, Skinner's Cup.

For yderligere oplysninger om IWT 2014 klik her: IWT 2014

Benholm Evie har fået fred

Den 21. maj fik Evie fred. Det var ikke længere værdigt at ha' hende i blandt os. Evie blev næsten 15 år. Hun vil blive savnet.


Fire generationer samlet

I maj havde vi samlet fire generationer, nemlig Trompeterbakkens Willow, Trompeterbakkens Sammy, Trompeterbakkens Elvira og Benholm Evie.


Trompeterbakkens Vita bestået brugsprøve

Den 4. maj bestod Trompeterbakkens Vita, kaldet Rita, & Finn Gyvel DRK's brugsprøve med maksimumpoint. Til lykke.

Det betyder, at tre hvalpe fra samme kuld, nemlig Trompeterbakenns Vita, Valde og Vicka, i denne sæson har bestået brugsprøve med maksimumpoint. Flot.


Trompeterbakkens Soya bestået kvalifikationsprøve

Den 4. maj bestod Trompeterbakkens Soya og Ruddi Hansen DRK's kvalifikationsprøve. Til lykke med det.


Trompeterbakkens Icbana Mimmi & Henning Rohde danmarksmester

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Mimmi & Henning er blevet danmarksmester i nordisk program den 27. april. Vi er meget stolte. Læs yderligere her: Trompeterbakkens Icabana Mimmi danmarksmester


Trompeterbakkens Katrine nu med hvalpe

Trompeterbakkens Katrine er blevet parret med DKJCH DKBRCH Swaine Nidian.

Hun fødte den 30. marts.

For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Vicka - brugsprøve - bedste hund

Lørdag den 5. april bestod Trompeterbakkens Vicka og Kristian Spodsberg brugsprøve ved DRK arrangement på Fyn. Vicka blev også dagens bedste brugsprøvehund. Stort til lykke. Vi glæder os til at følge dem i tiden fremover.


Trompterbakkens Valde - brugsprøve - bedste hund

Søndag den 30. marts bestod Trompeterbakkens Valde og Sten Hansen brugsprøve ved DRK arrangement i Århus. Valde blev også dagens bedste brugsprøvehund. Stort til lykke. Vi glæder os til at følge dem i tiden fremover.


Hvalpetræf

Den 16. marts havde vi hvalpetræf for W-kuldet. Det var dejligt at se hvalpene og deres ejere igen. Alle hvalpe var vokset godt - og samarbejdet med fører fungerede fint. Efter kyndig instruktion fra Thorleif fik de hver især ros og fif til at arbejde videre.


Trompeterbakkens Teddy & Tibor - WT Ungarn - 7. vinder i åben klasse

PÅ WT i Ungarn den 7. og 8. marts stillede Trompeterbakkens Teddy og Tibor op i åben klasse (intermediate) for første gang. De blev 7. vinder. Flot.9 hunde ud af 24 blev placeret, dvs. 15 hunde bestod ikke prøven.

http://www.working-retriever.hu/docs/Sopron_2014_Intermediate.pdf


Jubilæum: 25 + 40 år

På årsmødet i DRK's Region Sydjylland fik Marianne og Thorleif hver overrakt en såkaldt jubilæumsnål. Marianne har været medlem af DRK i 25 år; Thorleif har været med af DRK i 40 år.


Hvalpetræf

Søndag den 12. januar havde vi inviteret til hvalpetræf med W-kuldet. Det var dejligt at se hvalpene og deres ejere igen. Hvalpene havde det godt og var blevet fint socialiseret. Vi lavede små øvelser med dem, herunder spandøvelserne. Og de fik alle hilst på de børn, der var med.