Om os

Personerne bag kennel Trompeterbakken er Marianne Ankjær og Thorleif Rigenstrup.

Marianne har arbejdet med retrievere siden midten af 1980'erne. I Dansk Retriever Klub (DRK) har hun været aktiv gennem flere år som instruktør på markprøvehold og hvalpehold. Hun har ligeledes været prøveleder på både B- og A-prøve. Fra 2006 til 2012 var hun formand for DRK's Træningsudvalg. I 2008 blev hun autoriseret markprøvedommer, og nu er hun godkendt til at dømme A- og B-prøver samt working tests. I 2024 havde Marianne været medlem af Dansk Retriever Klub i 35 år.

Thorleif har arbejdet med retrievere siden midten af 1970'erne. Siden da har han været aktiv i Dansk Retriever Klub som instruktør på hvalpe-, lydigheds- og markprøvehold. Igennem flere år var han instruktør på seminarer afholdt for DRK instruktører. Han har ligeledes været prøveleder på både B- og A-prøver. I 2024 havde Thorleif været medlem af Dansk Retriever Klub i 50 år.

Derfor har vi labrador retrievere

Vi har valgt kun at arbejde med labrador retrievere efter jagt- og brugshundelinier, da vi ønsker hunde, som 

  • har et godt temperament

  • fungerer godt som familiehund

  • dokumenterer stor villighed til at samarbejde med fører

  • udviser evne, villighed og glæde ved at apportere

  • er værdige at tage med på jagt

Målet med at træne og arbejde med vore labrador retrievere er dels, at de opnår præmieringer på markprøver, dels at de fungerer godt som jagthunde i jagtsæsonen. Vi bruger derfor en stor del af vores fritid på at træne hunde og deltage på markprøver. I jagtsæsonen bliver vi inviteret med som apportører på nogle godser.   

Kennel Trompeterbakken er organiseret under :