Nyheder

Nyheder 2012
Nyheder 2011
Nyheder 2010

Nyheder 2009
Nyheder 2008

 

2012

Vi har nu fundet et godt hjem til denne hanhund.

Sort hanhund født 2. maj 2012 sælges

Vi har taget en sort hanhund tilbage og ønsker at finde et nyt hjem til ham. Den familie, der havde købt ham som 8 ugers hvalp, kunne desværre ikke længere ha' ham.

I vore øjne tegner han godt. Han er en glad, social, lydig og samarbejdsvillig hund. Hans fordressur er også i orden: han går pænt i snor, bliver siddende på kommando, kommer villigt hjem ved hjemkald, forstår hjemkalds- og sitfløjtesignal. Han er vant til børn.


1. præmie åben A - Trompeterbakkens Pippi

På den officielle åben A prøve afholdt den 6. oktober på Hjortholm opnåede Trompeterbakkens Pippi og Thorleif Rigenstrup en 1. præmie. Nu er hun kvalificeret til at stille i vinderklasse på A-prøver.


Perfekte hofter og albuer - Trompeterbakkens Tea

Trompeterbakkens Tea har fået bedømt sine hofter og albuer. Status på hofter er A; status på albuer er 0.


Trompeterbakkens Soya bestået working test

Trompeterbakkens Soya og Ruddi Hansen bestod begynderklassen ved den officielle working test, der blev afholdt i Region Sydjylland den 22. september. Til lykke.


Flere af vore hunde nu undersøgt for EIC og CNM

Vi har nu fået resultater for undersøgelse af EIC og CNM på flere af vore hunde og opdræt:

Trompeterbakkens Katrine er fri for EIC og bærer af CNM.

Alle nedenstående hunde er fri for EIC og fri for CNM:

IR.FTCT Kenmilquin Ballydugan (Ben)

Trompeterbakkens Pippi

Trompeterbakkens Sammy

Trompeterbakkens Soya

Trompeterbakkens Tea


Trompeterbakkens Tyra bestået working test

På working test den 26. august bestod Tyra prøven i begynderklasse. Flot.


Trompeterbakkens Tyra perfekte hofter

Trompeterbakkens Tyra har nu fået officiel status A på sine hofter og 1 på sine albuer.


Trompeterbakkens Sako perfekte hofter og albuer

Trompeterbakkens Sako har nu fået officiel status A på sine hofter og 0 på sine albuer.


Trompeterbakkens Pippi 1. præmie i åben klasse

På B-prøve i Sydjylland den 18. august opnåede Trompeterbakkens Pippi og Thorleif Rigenstrup en 1. præmie. De blev også dagens bedste. Ligeledes på B-prøve I Østjylland den 11. august fik de en 1. præmie i åben klasse. De er nu kvalificeret til at stille på A-prøve i åben klasse og på B-prøve og working test i vinderklasse..


2 x 1. præmie til Trompeterbakkens Tyra

På B-prøve på Fyn den 4. august og B-prøve i Østjylland den 11. august opnåede Trompeterbakkens Tyra, kaldet Tilde, og Birgit Bie en 1. præmie. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøve. Vi ønsker til lykke.


2. vinder i åben klasse working test i Finland - Trompeterbakkens Penny

På officiel working test i Finland blev Trompeterbakkens Penny, kaldet Alice, og Kari Silvennoinen nummer 2 i åben klasse. Til lykke.


Perfekte hofter og albuer - 3 Trompeterbakken hunde

Trompeterbakkens Ryan, Trompeterbakkens Soya og Trompeterbakkens Sammy har nu fået officiel vurdering af deres hofter og albuer. Alle 3 hunde har A hofter og 0 på albuerne.


Trompeterbakkens Sako - 1. præmie

På officiel prøve afholdt i Norge den 10. juni opnåede Trompeterbakkens Sako og Gjermund Eggen en 1. præmie i begynderklasse. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på officielle prøver i Norge. Til lykke.


2 x 1. præmie til Trompeterbakkens Ryan

På B-prøve afholdt den 19. maj i Kulsø og B-prøve afholdt den 20. maj i Søby opnåede Trompeterbakkens Ryan og Lars Gaarde Hansen en 1. præmie i begynderklassen. Det var de første officielle prøver, de stillede på. De er nu kvalificeret til at stille i åben klasse på B-prøver. Til lykke.


Brugsprøve til Trompeterbakkens Tessa

Den 16. maj bestod Trompeterbakkens Tessa ejet af Eva Hansen og ført af Ejler Kjøler brugsprøve. Vi ønsker til lykke.


Brugsprøve til Trompeterbakkens Tyra

Den 12. maj bestod Trompeterbakkens Tyra (kaldet Tilde) og Birgit Bie brugsprøve. Vi ønsker til lykke.


Brugsprøve til Trompeterbakkens Tea, Thor og Sammy

Lørdag den 28. april bestod Trompeterbakkens Tea & Finn Rasmussen, Trompeterbakkens Thor & Thorleif Rigenstrup samt Trompeterbakkens Sammy & Marianne Ankjær brugsprøve.

 


Trompeterbakkens Katrine har fået hvalpe

Onsdag den 2. maj fødte Trompeterbakkens Katrine 6 sunde hvalpe: 2 hanner og 4 tæver. For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Katrine er drægtig

Vi er nu sikre på, at Trompeterbakkens Katrine er drægtig. Vi forventer hvalpe omkring den 1. maj. For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Katrine er blevet parret

Trompeterbakkens Katrine er blevet parret med IR.FTCH Kenmilquin Ballydugan. Vi forventer hvalpe i slutningen af april. For yderligere oplysninger om denne parring klik Hvalpe ovenfor.


Brugsprøve til Trompeterbakkens Soya

I en alder af 8 måneder bestod Trompeterbakkens Soya & Ruddi Hansen brugsprøven ved prøvearrangement i Herning den 11. marts.

Til lykke.


Brugsprøve til Trompeterbakkens Scott

I en alder af 8 måneder bestod Trompeterbakkens Scott & Svend Hansen brugsprøven ved prøvearrangement i Nordskoven i Midtsjælland den 25. februar

Efter at have bestået brugsprøven stillede de også op i begyndeklasse på den c-prøve, der blev afholdt. Her opnåede de en 1. præmie - og føreren var meget tilfreds med kritikken.

Vi ønsker til lykke og glæder os til at følge dem i deres deltagelse på prøver.

 


Trompeterbakkens Katrine skal parres

Trompeterbakkens Katrine er kommet i løbetid og vil blive parret. Vi forventer hvalpe ultimo april. For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Rufus bestået brugsprøve

Lørdag den 7. januar bestod Trompeterbakkens Rufus og Anders Holberg DRK's brugsprøve. De er nu kvalificeret til at stille på DRK's officielle B-prøve i begynderklasse. Vi ønsker til lykke.