Nyheder

Nyheder 2012
Nyheder 2011
Nyheder 2010

Nyheder 2009
Nyheder 2008

 

 

2011

Trompeterbakkens Priska - 1. præmie åben A

Den 14. november opnåede Trompeterbakkens Priska & Stefan Poulsen en 1. præmie på en åben A prøve. De er nu kvalificeret til at stille på vinder A-prøver.

Vi ønsker til lykke.


Trompeterbakkens Sako bestået norsk kvalifiseringsprøve

Den 5. november bestod Trompeterbakkens Sako & Gjermund Eggen den norske kvalifiseringsprøve, som svarer til den danske brugsprøve. Vi ønsker til lykke.


A-prøve resultater - Trompeterbakkens Grace

På A-prøve den 1. november på Tranekær fik Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup en udmærkelse. Prøven blev vundet af Swaine Nidian & Tanja Thorsen.

På A-prøve den 5. november på Nøjsomhed blev Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup 3. vinder. Prøven blev vundet af Batmoors Gentle George Will & Johannes Raaballe.


Hvalpetræning er sjovt - Trompeterbakkens Teddy

Besøg følgende link for at se, hvor sjovt hvalpetræning er. - Billederne er af Trompeterbakkens Teddy og hans nye ejer. Teddy er født den 19. juli 2011.

Teddy november 2011


Trompeterbakkens Ronja - bestået brugsprøve

Søndag den 30. oktober bestod Trompeterbakkens Ronja og Carsten Petersen brugsprøven. De er med andre ord kvalificerede til at stille i begynderklasse på B-prøver, når Ronja er et år. Vi ønsker til lykke.


Udmærkelse til Trompeterbakkens Grace

På A-prøve den 29. oktober på Borreby fik Trompeterbakkens Grace og Thorleif Rigenstrup en udmærkelse. Prøven blev vundet af Ravensbank Swift og Gert Müller. Dette resultat betød, at Swift nu er dansk, svensk, norsk og nordisk jagtchampion. Vi ønsker til lykke.


Jagt forbi - Trompeterbakkens Dagmar

Dagmar er desværrre ikke blandt os mere. Mandag den 12. september var hun så uheldig, at et korsbånd blev revet over, da hun var på vej hjem med en dummy. Selvom hun var i topform og klar til jagtsæsonen, var der ikke andet at gøre end at give hende fred i en alder af 9 år.


Trompeterbakkens Mac Cloud 1. præmie i åben klasse

På B-prøve afholdt i Sverige den 10. september opnåede Trompeterbakkens Mac Cloud og Helena Boström en 1. præmie i åben klasse, som i Sverige hedder øvet klasse. Til lykke med det.


Nr. 3 ved norsk unghundemesterskab - Trompeterbakkens Priska

Vi har netop modtaget oplysning om, at Trompeterbakkens Priska blev 3. unghundemester i Norge. En meget flot præstation. Unghundemesterskabet blev vundet af Searover Kellys Reese. Vi ønsker til lykke.

For yderligere oplysninger om mesterskabet klik på følgende link:

Norsk unghundemesterskab


Hvalpetræf

Søndag den 4. september havde vi inviteret til hvalpetræf. Jyderne kom.

Det var dejligt at se Elviras hvalpe igen - og især at se, at de har det godt.


Nye billeder af Pippis hvalpe

Du kan se nye billeder af Pippis hvalpe under Hvalpe ovenfor.


Trompeterbakkens Priska 1. præmie i åben klasse og bestået kvalifikationsprøve

Lørdag den 27. august fik Trompeterbakkens Priska en 1. præmie i åben klasse på B-prøve afholdt af raceledelsen for labrador. Samme dag bestod hun kvalifikationsprøven. Vi ønsker til lykke.


Trompeterbakkens Indy udmærkelse på B-prøve

På B-prøven den 13. august fik Trompeterbakkens Indy en udmærkelse i vinderklassen. Denne blev vundet af Batmoors' Leitrim Jake. Til lykke.


1. præmie til Trompeterbakkens Quinton

På B-prøven den 30. juli opnåede Trompeterbakkens Quinton & Simon Frøslev en første præmie i begynderklassen. Nu er de kvalificeret til at stille i åben klasse. Vi ønsker til lykke.


Nye billeder af hvalpene

Vi har lagt nye billeder ud af hvalpene. Se dem ved at klikke Hvalpe ovenfor.


Hvalpe efter Trompeterbakkens Pippi & IR.FTCH Kenmilquin Ballydugan (Ben)

Den 19. juli fødte Trompeterbakkens Pippi seks sorte hvalpe. For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Nye billeder af Elviras hvalpe

Vi har lagt nye billeder af hvalpene på siden Hvalpe.


Trompeterbakkens Komet bestod apporteringsprøve og blev nr. 2

Den 3. juli opnåede Trompeterbakkens Komet og Poul Bundgaard 220 point på DJ's udvidede apporteringsprøve i Bevtoft og blev nr. 2. Stort til lykke.


Elvira har fået hvalpe

Fredag den 17. juni fødte Elvira 6 hvalpe. For yderligere oplysninger om dette kuld klik Hvalpe ovenfor.


Vi har fået hanhund - IR.FTCH Kenmilquin Ballydugan - Ben

Vi har købt en irsk hanhund, som vi planlægger at bruge i avlen fremover.

For yderligere oplysninger om denne hund klik Hunde ovenfor.


Skinner's Cup - England vandt

Nogle gode prøvedage er overstået. Det danske hold nåede ikke helt i top. Prøven blev vundet af det engelske hold med 710 point. 2. pladsen gik til Wales med 706 point og 3. pladsen til Holland med 680 point.

Posterne på anden dagen var som følger: Dirigering i skov; lang dirigering i lysning i meget ufremkommeligt terræn; enkelt markering; dobbelt markering over hegn; lang dirigering over hegn.

Prøven blev afsluttet med en såkaldt run-off: Hvert hold skulle stille med en ekvipage, som skulle løse en lang enkelt markering, som faldt i højt græs.

For yderligere oplysninger gå til følgende webside: Skinner's 2011


Skinner's Cup i England - 1. prøvedag - søndag

Så er 1. prøvedag overstået. Den blev afviklet i godt vejr.

Ifølge Thorleif var posterne i den svære ende, og dobbelt markering indgik på 2 af posterne, hvilket er et særsyn.

Posterne var som følger: Dobbelt markering på linje, hvor den først kastede, som også lå tættest på, skulle hentes først; 2 dirigeringer over hegn; kombineret markering og dirigering; enkelt markering på vand gennem siv; walk up med dobbelt markering.

3 af hundene løste alle opgaver; 1 af hundene fik desværre 0 på to af posterne. - Intet er afgjort, før den sidste dummy er hentet, så vi krydser fingre for, at alle dummier bliver hentet på 2. dagen.

Ved aftenens middag bliver dagens resultater offentliggjort.


Skinner's Cup i England - lørdag

Lørdag var hviledag. Det betød bl.a. lidt positiv træning af hundene, power shopping, middagslur på hotellet og middag om aftenen, hvor dommere og holdene blev præsenteret.

Stemningen er god på det danske hold. Forhåbentlig er de alle klar til søndagens prøver.


Skinner's Cup i England

Så er det danske hold, der skal deltage i Skinner's Cup i England, ankommet til destinationen.

Holdet omfatter følgende: Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup, Hillus Powell & Thomas Plamboeck, Stenhøjgårds Brit & Jan Lorenzen, Lochiness Green Chive & Keld Jørgensen.

Denne prøve, som betragtes som verdensmesterskabet for retrievere, afholdes over 2 dage, dvs. søndag og mandag.

Prøven afholdes i forbindelse med en game fair på Highclere.

Forhåbentlig klarer det danske hold sig rigtig godt.

Denne side vil blive ajourført med oplysninger i takt med, at de modtages.


Elvira er drægtig

Vi er nu sikre på, at Elvira skal have hvalpe. Ifølge planen skal hun føde omkring den 20. juni.


IWT 2011 i Ungarn - 3. plads til det danske hold II

Den 14. og 15. maj deltog vi i IWT i Ungarn. Danmark var repræsenteret ved 3 officielle hold og 1 free team.

Thorleif og Trompeterbakkens Grace var med på det danske hold I og Marianne og Trompeterbakkens Elvira på det danske hold III.

Prøven blev afholdt på jorde tilhørende Palace of Eszterhàza, og gallamiddagen lørdag aften blev afholdt på slottet.

Lørdag blev der afviklet 5 poster, og det samme søndag. Posterne blev dømt af dommere fra Storbritannien og Østrig.

Et meget vellykket og veltilrettelagt arrangement. Glæden blandt de danske deltagere var stor, da vi fik at vide, at det danske hold II med Keld Jørgensen & Lochiness Green Chive, Carsten Andersen & Miska T. Lobo og Johannes Raaballe & Batmoors' Gentle George Will blev nr. 3.

For yderligere oplysninger om dette arrangement klik på følgende link: IWT 2011


Test i Nordirland - Ballywalter Game Fair

Vi havde modtaget en invitation til at deltage i en uofficiel working test for hold i Nordirland den sidste weekend af april. Så vi rejste hele den lange vej. Thorleif og Marianne kørte med bil, og Keld og Steen tog flyveren til Dublin. Vor irske retriever-ven Laurence Hennessy havde arrangeret træning lørdag, hvor Will Higgenson og Damien Newman lavede nogle øvelser for os og vore hunde, så vi kunne være klar til testen om søndagen. Rigtig god træning blev det til og rigelig tid til hundesnak. Herligt

Søndag startede med holdkonkurrencen, og der var hold fra Nordirland, Irland og Danmark. Testen blev afviklet i forbindelse med Ballywalter Game Fair. Vore hunde gjorde det godt, og vi blev nr. 2. Sejren gik til Nordirland.

Søndag eftermiddag var der individuel working test. Denne deltog vi også i. Testen blev vundet af en irsk hund, og Trompeterbakkens Grace og Thorleif blev nr. 3.

Vi havde en rigtig god tur og blev modtaget meget positivt - selv det danske flag var hejst på hovedbygningen af godset. En tur vi vil mindes meget længe.

Stemningsbilleder fra tur til Nordirland

På nedenstående link kan du se en video lavet om game fairen. Ca. 25 minutter inde i videoen er der dækning af det danske holds deltagelse i working testen.

Ballywalter Game Fair


Dansk mester i DCH's nordiske program Trompeterbakkens Icabana Mimmi

I april opnåede Henning Rohde og Trompeterbakkens Icabana Mimmi titlen som dansk mester i det nordiske program i regi af DCH. Et stort til lykke.


Prøveresultater

Den 16. april bestod både Trompeterbakkens Grace og Trompeterbakkens Katrine vinderklasseprøven på den officielle working test, der blev afholdt på Fyn.

Den 21. april opnåede Trompeterbakkens Priska sin anden 1. præmie på en officiel begynderklasseprøve. Nu er hunden kvalificeret til at stille i åben klasse.


Trompeterbakkens Grace & Trompeterbakkens Katrine med på hvert deres danske hold ved IWT 2011

I weekenden den 14. og 15. maj afholdes IWT i Ungarn. DK stiller med 3 officielle hold. Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup er med på det danske hold I, som også omfatter Thirsgaards Macallan & Steen Ludvigsen og Thirsgaards Tjegge & Boye Rasmussen. Trompeterbakkens Katrine & Marianne Ankjær er med på det danske hold III, som også omfatter Seadiver's Black Guinness & Bo Northoff Jensen og Sweetwater's Anis & Jørgen Damm.

For yderligere oplysninger om dette arrangement besøg IWT 2011


Trompeterbakkens Grace med til Skinner's Cup

Nu er det danske hold udtaget til det årlige Skinner's Cup I England. DK er repræsenteret ved Lochiness Green Chive & Keld Jørgensen, Hillus Powell & Thomas Plamboeck, Stenhøjgårds Brit & Jan Lorenzen, Trompeterbakkens Grace & Thorleif Rigenstrup. Mesterskabet afholdes i slutningen af maj.


Parring er bestilt til Trompeterbakkens Elvira

Elvira er kommet i løbetid og vil blive parret første gang ultimo uge 15. Om alt går vel, får hun hvalpe i uge 24/25. Hvalpene er afhentningsklare uge 32/33. For yderligere oplysninger om denne parring klik Hvalpe ovenfor.


1. præmie til Trompeterbakkens Priska

Søndag den 3. april stillede Stefan Trompeterbakkens Priska første gang på en officiel prøve i begynderklasse på Fyn ved labradors officielle prøve. Teamet klarede prøven fint og opnåede en 1. præmie. Glad var Stefan. Vi ønsker til lykke.


DKBRCH DKJCH SEJCH NOJCH NORDJCH Trompeterbakkens Elvira skal parres

Næste gang Elvira kommer i løbetid, vil hun blive parret. For yderligere oplysninger om denne parring klik Hvalpe ovenfor.


Hvalpetræf II

Søndag den 20. marts var hvalpene fra R-kuldet og deres ejere inviteret til hvalpetræf. Vi havde en hyggelig eftermiddag. Det var dejligt at se, at hvalpene trives.


Hvalpetræf I

Søndag den 27. februar afholdt vi hvalpetræf for R-kuldet. Hvalpene var nu 11 uger gamle. Alle var faldet godt til i deres nye familier. Små krudtugler/terrorister.

 


Albue- og HD-status - Trompeterbakkens Pippi

Trompeterbakkens Pippi er blevet fotograferet på albuer og hofter. Disse er perfekte, dvs. 0 på albuer og A på hofter.


Albue- og HD-status - Trompeterbakkens Priska

Trompeterbakkens Priska er blevet fotograferet på albuer og hofter. Disse er perfekte, dvs. 0 på albuer og A på hofter.


Øjenlysning - Trompeterbakkens Pippi

Så er Pippi blevet øjenlyst. Hendes øjne er fine - ingen anmærkninger.


Trompeterbakkens Grace - 1. vinder med ck og certifikat

På A-prøve den 7. januar på Ravnholt vandt Trompeterbakkens Grace prøven og fik ck og certifikat. Nu mangler hun kun et certifikat på enten A- eller B-prøve for at blive enten dansk brugschampion eller dansk jagtchampion. Forhåbentlig lykkes det i prøvesæsonen 2011.

På prøven på Ravnholt blev Batmoors Gentle George Will & Johannes Raaballe 2. vinder med ck og Maddox & Tanja Thorsen 3. vinder.


Billeder af mor og hvalpe

Nu er hvalpene snart 4 uger gamle, og vi har lagt billeder ud af dem på siden med Hvalpe.