Nyheder

Nyheder 2012
Nyheder 2011
Nyheder 2010

Nyheder 2009
Nyheder 2008

 


 


 
2008

A-prøve resultater

På A-prøven den 5. december på Valdemar Slot på Tåsinge deltog Trompeterbakkens Elvira v/Marianne Ankjær. De vandt prøven med CK. Dermed er de kvalificeret til eliteprøven 2009, hvilket var Mariannes mål og håb.

På A-prøven den 22. november i Saltofte var Trompeterbakkens Dagmar v/Thorleif Rigenstrup tilmeldt og fik en udmærkelse.

For resultater se følgende link: http://dansk-retriever-klub.dk/AktiviteteriDRK/Resultater/?visarr=ja&arrangementsid=10

Eliteprøven 2008 blev afholdt den 29. og 30. november. 3 Trompeterbakken hunde havde kvalificeret sig, da de havde opnået en vinderplacering med CK i prøvesæson 2008, og alle 3 deltog. Det var en prøve, der foregik i et meget smukt område, nemlig på Brahetrolleborg Gods på Fyn. Prøven var tilrettelagt på hundenes præmisser. Skytten sørgede for nogle gode såter og flotte fugle. – Prøvemæssigt et virkelig godt og veltilrettelagt arrangement.

Trompeterbakkens Elvira v/Marianne Ankjær og Trompeterbakkens Dagmar v/Thorleif Rigenstrup udgik desværre af prøven på 1. dagen. Trompeterbakkens Dina v/Jan Lorenzen imponerede på 1. dagen og lå til at vinde også på 2. dagen. Desværre gik det galt på sidste såt.

For yderligere oplysninger om eliteprøven besøg følgende link  http://dansk-retriever-klub.dk/t2w_887.aspx/?nyhedensid=93

eller læs yderligere i næste nummer af Retrieveren, dvs. nr. 1/2 2009


Trompeterbakkens Elvira nu også Dansk Jagtchampion

Den 16. november blev Elvira 1. vinder med certifikat på DRK's A-prøve på Skjoldenæsholm. Det var den 3. vinderplacering med certifikat på A-prøve, som Elvira opnåede. Dermed blev hun Dansk Jagtchampion. Det er den første jagtchampion, Marianne har ført. Klik her for fotoserie


A-prøve-resultater 

Den 16. november på Skjoldenæsholm blev 1. vinder med CK og certifikat: Trompeterbakkens Elvira v/Marianne Ankjær.

Den 11. november på Lerchenborg blev 3. vinder: Trompeterbakkens Guy v/Anders Mølgaard. Et stort til lykke!

Den 5. november på Saltofte blev 4. vinder: Trompeterbakkens Guy v/Anders Mølgaard. Super flot.


A-prøve-resultater

Den 24. oktober på A-prøve på Skjoldenæsholm blev 1.vinder med CK: Trompeterbakkens Dina  v/ Jan Lorenzen. Til lykke med det og rigtig flot gået igen igen.

Den 24. oktober på A-prøve på Pandebjerg blev 4. vinder: Trompeterbakkens Gina (Tigo) v/ Jacob Frank. Til lykke. På samme prøve blev 3.vinder: Trompeterbakkens Dagmar v/ Thorleif Rigenstrup.

Den 18. oktober på nordisk mesterskab blev 3.vinder: Trompeterbakkens Dina v/ Jan Lorenzen. Rigtig flot, vi er stolte.

Den 17. oktober på nordisk mesterskab blev det vindende hold: Danmark. Trompeterbakkens Dina v/ Jan Lorenzen var med på holdet.

Flot præstation af holdet. Se billeder fra det nordiske mesterskab på følgende side:  http://dansk-retriever-klub.dk/t2w_887.aspx/?nyhedensid=73


Menupunktet diverse er opdateret med en artikel om træning.


Markprøve A

Den 28. september  på  en åben klasse A-prøve på Brahetrolleborg  opnåede Trompeterbakkens Indy, ejet og ført af Jørn Christensen en flot 1.præmie. Til lykke med det og godt gået.


Markprøve A

Den 13. september på en åben klasse A-prøve på Brahetrolleborg opnåede Trompeterbakkens Gina (kaldet Tigo) ejet og ført af Jacob Frank en flot 1.præmie og er dermed kvalificeret til vinderklasse. Til lykke med det og godt gået.


Markprøve B - Region Centrum

Den 7. september deltog følgende 2 Trompeterbakken hunde i begynderklassen: Trompeterbakkens Gillian (kaldenavn Gaby) ejer og fører Bent Hansen og Trompeterbakkens Komet ejer og fører Poul Bundgaard. Begge fik en 1. præmie, og de er dermed kvalificeret til at stille i åben klasse. Stort til lykke.
 


Markprøve B - Varde Kasserne

Den 23. august afholdt DRK B-prøve i region Sydjylland. Følgende 2 Trompeterbakken hunde klarede sig rigtig godt: Trompeterbakkens Indy ført og ejet af Jørn Christensen fik en 1. præmie i åben klasse. Trompterbakkens Grace ført og ejet af Thorleif Rigenstrup blev 4. vinder i vinderklassen. Godt gået.

Hvalpedagbogen er opdateret, og der er kommet billeder af hvalpene


Hvalpesiden er opdateret

Hvalpedagbogen er opdateret, og der er kommet billeder af hvalpene.


Trompeterbakkens Indy 1.præmie i åben klasse

Søndag den 3. august opnåede Indy ejet og ført af Jørn Christensen 1.præmie i åben klasse på DRK's markprøve på Fyn. Det var Indys anden 1.præmie i åben klasse. Han er dermed m.h.t. markprøveresultater kvalificeret til at stille op i vinder klasse på B-prøver. Stort TILLYKKE til Indy og Jørn.Trompeterbakkens Dagmar har fået hvalpe

Den 21. juli fødte Dagmar 6 sorte hanhunde. Fødslen gik godt, og alle har det fint. Læs mere om dette kuld under hvalpe...


2 Trompeterbakken hunde deltager i IWT i Østrig

I juni var Danmark repræsenteret med 3 hold ved IWT i Østrig. På Winner 2007 holdet deltog Trompeterbakkens Dina. På Denmark 1 holdet deltog Trompeterbakkens Elvira. Læs mere om denne test på følgende links:

http://iwt2008.oerc.at/

eller DRK's hjemmeside

http://dansk-retriever-klub.dk/AktiviteteriDRK/Nyhedsarkiv/

eller i Retrieveren nr. 6/7-2008.


2 Trompeterbakken hunde repræsenterer Danmark ved Skinner's Cup i England

I maj var Danmark repræsenteret ved følgende ekvipager på Skinner's Cup i England: Trompeterbakkens Dina & Jan Lorenzen, Reltub Black Velvet & Annika Christiansen, Sortebjergs Coalbrook & Danny Fraser, Trompeterbakkens Elvira & Marianne Ankjær.
Alle ekvipager bortset fra Elvira & Marianne dokumenterede et højt niveau. Marianne faldt helt igennem og dokumenterede stor inkompetence som hundefører. Desværre gik Mariannes inkompetence ud over holdet som helhed.
 
 
Læs mere på DRK's hjemmeside

http://dansk-retriever-klub.dk/AktiviteteriDRK/Nyhedsarkiv/

eller i Retrieveren nr. 6/7-2008.


Trompeterbakkens Elvira nu Dansk Brugschampion

Den 30. marts blev Elvira 1. vinder med certifikat på DRK's markprøve i Sydsjælland. Det var den 3. vinderplacering med certifikat, som Elvira opnåede. Dermed blev hun Dansk Brugschampion. Det er den første champion, Marianne har ført.