M-Kuldet 2008

DK16563/2008 Trompeterbakkens Mac Cloud Sort H B 0 CNM free
DK16564/2008 Trompeterbakkens Marco Sort H
DK16565/2008 Trompeterbakkens Mickey Sort H
DK16566/2008 Trompeterbakkens Milo Cody Sort H
DK16567/2008 Trompeterbakkens Mons Sort H
DK16568/2008 Trompeterbakkens Morgan Sort H A 0

Fastlane Chuck Of Buttsend

Trompeterbakkens Dagmar

Hofter: A Hofter: A
Albuer: 0 Albuer: 0
Øjne: 26.09.2007 Øjne: 16.05.2006
Optigen Clear Optigen Clear
Avlsgodkendt DKK 2.præmie åben klasse udstilling
1.præmie begynder klasse B 1.præmie begynder klasse B
1.præmie åben klasse B 1.præmie åben klasse B
1.præmie åben klasse A 1.præmie åben klasse A
Bestået DJU Apporteringsprøve 1.vinder med Certifikat A
 
Stamtavle for Trompeterbakkens M-kuld født den 21. juli 2008
Fastlane Chuck of
Buttsend
(sort) (A2-0)
(Optigen - normal)
FTCH
Baildonian Baron of Craighorn
(sort) (2/1)
FTW
Gillmhor Arrow of Pocklea
(gul) (3/3)
Seanbaile Regent FTCH Seanbaile Nelson
Seanbaile Dawn
Kilmore Della FTCH Jasmine Star
Tullaghan's Little Wren
Baildonian Tina
(sort) (5/5)
FTCH
Pocklea Remus
FTCH Haretor Mark of Drakeshead
FTCH Drakeshead Gypsy
Barnavara Water Bettle FTCH Kenswick Hamish
FTCH Barnavara Minnow
Squareclose Eider FTCH
Birdbrook Arrow of Craigfelin
FTCH
Tibea Tosh
FTCH Palgrave Quin
FTCH Tibea Topaz
FTCH
Purdey of Bontoe of Birdbrook
Dusty of Bullbeck
Glebemoore Sara
Lochmuir Lace FTCH
Pocklea Remus (6/7)
FTCH Haretor Mark of Drakeshead
FTCH Drakeshead Gypsy
FTCH
Lochmuir Lady (4/4)
Strathbraan Sam
Ramornie Ailsa
Trompeterbakkens 
Dagmar
(sort) (A-0)
(Optigen - Normal)
Kali-Kama Tomba
(sort) (A2)
FTCH
Medos Skimmer
FTCH
Pocklea Remus 
FTCH Haretor Mark of Drakeshead
FTCH Drakeshead Gypsy
FTCH
Birdbrook Astra
FTCH Tibea Tosh
FTCH Purdey of Bonhote of Birdbrook
FTW
Tibea Tipp
FTCH
Palgrave Quin
FTCH Shot of Palgrave
FTCH Palgrave Holly
FTCH
Tibea Topaz
FTCH Hedenham Park Dash of Phil
FTCH Oday Alice of Tibea
Benholm Evie
(gul) (A-0)
 
FTCH
Craighorn Bracken
(gul) (5/4)
FTCH
Aughacasla Sam of Drakeshead
FTCH Ballyellery Adder
FTCH Kilerisk Hero
FTCH
Lochmuir Bonnie
FTCH Pocklea Remus
FTCH Lochmuir Lady
Beautiful Almond of Benholm
(sort) (3/6)
FTCH
Black Boss of Birchstone
FTW Glencoin Dexter of Birchstone
Low Jet Lady
Birchstone Jaeger FTCH Tibea Tosh
FTW Birchstone Crispin

Hvalpedagbog

Rul ned for at se billeder.

8. uge

Nu er vi så store, at vi kan blive testet, siger Marianne og Thorleif. Det var sjovt at møde hvalpetesteren, og de ting, han kunne finde på. Det ville vi gerne prøve igen. Nu mener vores mennesker, at de kender vores ’personality’, hvad det så er for noget. Og dagen efter kom en meget stor mand, der stak os med et eller andet – det gjorde lidt ondt. Han sagde, vi skulle chippes. Vi troede ellers, at chips var noget, man spiste. Nu glæder vi os bare til at komme hjem til vores nye mennesker, som vi allerede har mødt flere gange, og som nok skal lære os en hel masse nyt. Det med renligheden har vi lært – så hvis vi husker det, bliver det nemt. Bare vi får vores mad. Marianne og Thorleif har sagt, at vi får madpakke med. Vi glæder os bare så meget.

7. uge

Nå da, da, nu skal vi atter ha’ klippet negle. Det var nu meget dejligt, for man skal bare sidde stille og blive mærket over det hele – og det er vi jo vant til. Vi blev igen vejet og har alle samme vægt; men vi deler jo også pænt, når vi spiser. Så er vi næsten hver dag ude på den store mark med træer og buske og kæmpe højt græs. Det er bare med at følge med Thorleifs ben, så man ikke bliver væk. Det er rigtig sjovt. Turene i den gamle granskov er spændende med de mange væltede stammer, man skal over eller under. Så en dag kom den flinke dyrlæge og vaccinerede os mod noget, der hedder kennelhoste. Det var nu ikke slemt med de dråber i næsen. Dyrlægen sagde, at vi var meget flinke.

6. uge

Nu er vi blevet perfekte. Næsten. Til at smutte ud på terrassen, når vi skal på wc. Så er vi også fri for den lugt inde. Det er også rigtigt sjovt at lege tag-fat og brydekampe herude. Også selvom det er regnvejr. Thorleif siger, at vi nu selv er så dygtige til at vaske op, at vi kan få plads på en 5-stjernet restaurant. Vi vil nu hellere være her. Og så har vi tit besøg af nye mennesker, der gerne vil snakke med os. – Så må vi prøve at være vågne og se friske ud, selvom vi lige har sovet.

5. uge

Nu fløjter Thorleif flere gange om dagen. Så er det bare med at være der. For så kommer de røde skåle med vores livret. Når vi har spist, kommer Dagmar og viser os, hvordan man vasker de fedtede rester væk. Og så får vi mælketår til dessert. Det er også sjovt at lege med sokker med knuder. Thorleif har åbnet terrassedøren. Men der er godt nok langt ned, selvom han siger, at det er en hvalpetrappe. Søndag morgen besluttede vi at vove springet ud på terrassen. Det blev en mave- og hagelanding. Men når man går et trin ned, kan man springe og lande på benene. Smart! Vi fik for resten også en ormepille. Det var nu nemt at sluge den. Dygtig sagde Thorleif. Vi har også haft besøg af en masse børn. Det er sjovt at kravle på dem, og de var rigtig søde.

4. uge

Nå da, da. Thorleif åbner for kassen, og så kan vi se ud i den store verden. Der er en kæmpe indhegning med vinyl på gulvet. Thorleif siger, at det er glat. Men det er da ingen sag at gå på det, når man søger for, at ha’ både hoved og hale lavt. Der ligger også en avis. Så kan vi gå derud at tisse, så det ikke behøver at lugte så meget i kassen.  Fint! Så fik vi også klippet negle. Det er dejligt, at de andre ikke kradser så meget mere. Nu fløjtede Thorleif og satte søde skåle til os. Det lugtede godt. Så vi smagte på det. Til sidst kravlede vi rundt i de røde skåle og blev meget fedtede. Vi har også fået en klat maling i nakken. Så kan Thorleif og Marianne kende forskel på os. – Men vi ved da godt, hvem vi er.  

3. uge

Nu er vi to uger og begyndt at prøve at gå. Det er godt nok svært med fire ben. Det er da godt, at man kan støtte med både hoved og hale. Hovsa, nu er der pludselig lys. Vores mennesker siger, at vi har fået øjne, men det er nu svært at se noget. Nu hjælper det. For Thorleif siger, at vi er dygtige. Det er helt dejligt, når menneskene nusser os. Så logrer vi med halen, og så siger de, vi er glade. Det ser ud som om, vi får det sjovt. Nå, nu har vi ikke tid til mere pjat, for her kommer mor, Dagmar, og der er godt nok meget mælk, vi skal have spist.  

2. uge

Så for pokker. Nu skulle vi igen på vægten. Det er ikke så sjovt med sådan en ”koldskål” midt i sommervarmen. Thorleif er meget tilfreds med, at vi næsten har fordoblet vores vægt. Vi har også arbejdet hårdt for det.

1. uge

Pyha, det er godt nok en kamp om mælkeforsyningen. Og så synes vores mor, Dagmar, at vi hele tiden skal tisse eller på wc. Men vi har ikke tid, for vi skal spise og sove, spise og sove, spise og sove …..

Dag 1

Vi kæmpede os ud og fik god hjælp af vores mor, Dagmar. Det var noget af en overraskelse. For her var koldere, end vi var vant til. Nå pyt. Vi blev slikket og vasket. Men så havde vi ikke tid til mere pjat. Vi kunne lugte nogle dejlige mælkeforsyninger, så vi fik travlt. Da vi alle seks drenge var kommet ud, sad vores menneskefar, Thorleif, og ventede spændt til langt ud på natten på, om der skulle komme flere. Vi vidste da godt, at vi var os seks. Vi blev også lagt i en skål og vejet. Thorleif var meget tilfreds. Han sagde, at vi havde en pæn, stor vægt, og at vi lignede hinanden (det var da ikke så sært).

Fødslen

Mandag den 21. juli kl. 20.15 fødte Dagmar den første hvalp. Kl. 23.35 kom den sidste. 6 hanhvalpe i alt – og med en gennemsnitsvægt på 470 gram. – Store, sunde og raske hvalpe. Dagmar klarede alt selv.

Hvalpegalleri